Body · Soul · Heart ❤

Blandade hälsotips

Emotional Detox

Förkortat version

Body och själ
Inte bara detoxa kroppen, säger Tina Bexon. Det kan det vara dags att rensa ut din själ också.

Hur är det med kropp och själ länk, en holistisk syn på det mesta i universum? Säkert om våra kroppar förtjänar att känslan av lätthet och rening, våra sinnen gör det. Tänk på den extra energi som kan uppnås genom att döda bort de känslor av otillräcklighet, ilska, bitterhet och osäkerhet, som stress oss och dränera våra resurser precis som en dålig kost gör.

Hur fungerar en detox i praktiken?
Det är en engagerad process och börjar med avslappnande kunden så att de kan komma i kontakt med känslor och känslan kvaliteten av den giftiga tron på att kunna släppa det. Detta sker genom något som kallas ”känslan motion”.
”Den känslan, den känslan är energi i rörelse, men när vi håller fast vid det vi känner obehag. Så jag rekommenderar våra kunder att acceptera det och godkänner den så att den sedan kan gå vidare ut ur kroppen. När känslor har passerat De är i en lugn stat och jag uppmuntrar dem att ta reda den ursprungliga orsaken till den känslan. Detta är ofta i barndomen när svåra känslor undertrycks eftersom barn inte har mekanismer för att hantera dem. ”
Det låter lite som att prata bota, men skiljer sig i ett viktigt avseende. Många av teknikerna är icke-verbal för som Louise förklarar pratar egentligen inte flytta någonting, det bara flyttar runt saker som sveper damm från ena änden av rummet till den andra, och det håller oss i våra huvuden i stället för i känslor.
De andningsövningar hon använder göra det möjligt för kunder att släppa toxicitet i lungorna och kroppen på grund av stress. ”Du är också att släppa det förflutna som andas tar dig till detta. Och när du djupt slappna av kan du gå in i alpha hjärnvågorna samstämmighet, vilket är när självläkande sker. Därefter kommer jag att använda visualiseringstekniker för att skapa bilden och känslor relaterade till en positiv självbild. ”
Slutresultatet, hävdar hon, är en känsla av lätthet och ny energi. Tyngdpunkten ligger på sin egen tillvaro så tack och lov finns det inga andliga gurus att dyrka och visa dig ”vägen”, och om tekniken så att du kan använda dem i din egen tid. ”De måste göra dem, kommer de att må bättre, tydligare, och i den tydlighet de ofta inser att det finns något annat som de vill handskas med så de kommer tillbaka.”

Källa – Läs mer: http://emotional-detox.com/links.htm

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Information

Detta inlägg publicerades på 29 april, 2011 av i Hälsa, Känslor och märktes , .

Arkiv