Body · Soul · Heart ❤

Blandade hälsotips

Tips vid sömnproblem

sjuk3Men de saker som fungerat för mig, när det väl fungerat att sova är:

1. Gå upp och vara vaken och aktiv på dagen

2. Trötta ut sig genom nya intryck och fysisk aktivitet

3. Byta miljö på dagarna så hjärnan får lite att jobba med (som en vovve….får man inte annat att gnaga på gnager man på sig själv…hundar behöver stimulans precis som vi. Annars blir dom problemhundar!!)

4. Träffa folk! Ventilera sina instängda tankar och koppla bort egot ett tag för att prata om annat och se in i andras liv

5. Skratta och ha kul! Se till att ge livet innehåll som gör att man kan känna känslor av nån slags nöjdhet när dagen är över

6. Ha lite ordning hemma!

7. Göra något som gör att det känns att man är på väg. Att saker händer. Att man är i livet. Att man förändas och färdas. Om det så bara är att köpa en ny tröja eller möblera om.

8. Göra nått meningsfullt på dagen. Låta hjärnan arbeta och känna att man deltar i nått större sammanhang. Tex jobb eller studier. Ger också en känsla av att man är på väg! Det är fart och liv!

9. Ha ätit ordentligt under dagen

10. Tänka snälla tankar på kvällen. Att allt är bra. Jag litar på universums slösande godhet. Tänk på hon i borta med vinden. ”Om jag tänker på det här ikväll blir jag galen. Jag får tänka på det här i morron istället” Lita på natten som din vän. Hon tar hand om problemen. Tänk på några bra saker som hänt under dagen. Försök tänka ut någon trevlig dröm. Ställ in dig på att ha en trevlig natt!”
Vad har du för tips för att somna om kvällarna? Och hur gör du för att komma igång på morgonen? För mer tips, se också veckans tips i högra spalten.

Läs mer om sömnproblem och om tips för att sova bättre.

Källa: Inspiration för ett bättre liv

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Information

This entry was posted on 9 augusti, 2011 by in Sömn and tagged .

Arkiv